SISTA RYCKET

Idag ska jag och Martin in till stan i julhysterin och handla det absolut sista! Sen skulle vi ta o luncha också, mysigt :-) Jag skulle behöva kolla efter kläder som jag kan ha på mig på självaste julafton, jag har absolut ingen aning om vad det skulle kunna vara...
Nu ska jag ta och få i mig lite frukost, tomtegröt! (y) Sen blir det o åka så fort som möjligt!








HÅRFÄRGNING & JULKÄNSLA

Idag kom min pappa hem med lite hårfärg till mig - behövligt! Och snälla Phia ska färga det på mig :-) Han kom även hem med avgasrör till min bil - minst lika behövligt! Det däremot ska nog varken jag eller Phia fixa. Det får han nog klara själv, haha!
Och se, äntlligen har jag fått lite julkänsla, det ligger lite snö på backen och jag har fixat en julskiva åt mamma äntligen! Alla julklappar är inhandlade och inslagna, julpynt i hela huset och ja 3 dagar kvar till jul! Det enda som saknas nu är en julgran och tomtegröt!
I morse kom Philip hem hit och han åkte nyss, phu! Så snart ska jag käka lite, så fort mamma o lillebror min kommer hem, sen ska jag ner till Phia och fixa håret, sen får vi se vad kvällen bjuder på! Jag hoppas vi hittar på nå kul då jag har städat hela dagen och känner för & hitta på nånting.
Jaja, nu blir det käk!









ÄVENTYR...

...ja, eller inte! Det var så det var tänkt i alla fall. Bästaste Philip kom hit runt halv 10 kanske och sa att han var sjukt taggad på att hitta på nånting vilket jag också var. Så vi bestämde att vi skulle hitta på något vilket slutade med att vi satt i min lilla bil och åkte runt runt runt... Sen blev han trött och ville åka hem och sova, sagt och gjort. Så nu sitter jag återigen här i min ensamhet haha! Jag blir galen och jag måste härifrån känner jag. Jag vill flytta och starta om på nytt. Jag är så trött på det här stället nu så att jag kan spy på det!
Nehe, om man skulle gå och lägga sig kanske. Funderar på o åka till någon av mina kära släktingar och hälsa på i morgon, det var ett tag sen. Godnatt!








BYEBYE

Min mamma har tvingat mig till o sälja min älskade balklänning. Jag blir så ledsen! Det är ju faktiskt den enda klänningen som jag har tyckt om lite i alla fall. Men nu ska den bort. Och snygg är den också, men däremot så får jag inga bra bilder på den med min kamera, men jag ska lägga upp en bild på den i alla fall haha!










ENSAM

Att vara arbetslös kan vara det tråkigaste jag har varit med om. Jag är hemma hela dagarna och har ingenting att göra. Jag städar och tvättar och städar och tvättar!
När man är hemma, ensam, hela dagarna så får man för mycket tid på att tänka på saker som man kanske inte borde tänka på. Jag behöver ett tidsfördriv, det här är ett bra tidsfördriv, men jag har ju inte så mycket att skiva om eftersom jag inte gör någonting om dagarna. Jag måste verkligen skaffa mig en hobby men jag har ingen aning om vad det skulle vara. Jag har funderat på att ta någon kurs i vår bara för att, men jag har ingen aning om vad för kurs. Men mest av allt så har jag nog funderat på om jag ska ta upp min ridning igen. Det var ca 4 år sedan jag red senast och jag saknar det enormt mycket! Det är så mysigt att bara ta hästen och rida ut i skogen eller något sånt. Jag vill definitivt inte köpa en egen häst, som det är just nu iaf. Men jag har kollat runt lite på folk som behöver hjälp med sina hästar, men alla bor så långt bort och jag tröttnar väldigt fort på saker och ting. Men men, det är väl bara att hålla humöret uppe och hålla utkik!













JULMAT & BARNVAKT

Ikväll blev det lite tidig julmat med familjen och spontan barnvakt åt min lilla gullpojke! Det blev lite Yatzy spelande och första gången jag såg julkalendern, den verkar riktigt bra faktiskt. Första julkalendern på många år som är bra!
Nu kollar jag film i min ensamhet - "Knocked up." Jag har aldrig sett hela men den är ju bra alltså!





Så söt min lilla gulle! :-)

INGENTING

Jag och mamma har som sagt varit och shoppat idag. Men jag hittade absolut ingenting till mig själv!
Eller jo, en jättesnygg kofta från BIKBOK men passade inte och var inge skön, det sög! Menmen, resten av dagen har jag ingen aning om vad jag ska göra, tänkte kanske ta mig en powernap för jag är riktigt trött faktiskt. Det är väl så det blir när man vänder på dygnet... Usch och fy, jag måste vända tillbaka det!
Fast jag kanske skulle träffa Philip en sväng idag, om han hör av sig när han slutar vill säga.
Jag fick i alla fall alla julklappar klara idag så det är skönt. Men jag skulle däremot behöva köpa en födelsedagspresent till Phia eftersom hon fyller snart också. Jag vet inte riktigt vad det blir, men jag har några alternativ att välja på.
Nej, nu ska jag ta mig nånting o äta sen ska jag nog ta mig en powernap.

SHOPPING

Vaken och pigg för att bege mig iväg med mor min och handla lite. Kaffe just made my day! ;-)
Jag behöver handla de sista julklapparna och lite så. Kanske hittar nånting till mig själv också om jag har tur! :-)
Nej, kanske dags att sätta igång att byta om och greja lite med tanke på att vi ska åka om typ en kvart hahaha! Mor min blir galen på mig och jag förstår henne faktiskt. Jaja, en cigarett och sen på med kläder!

HEADER

Nu har jag kommit en liten bit på väg, jag har fixat en ny header! Däremot är den långt ifrån vad jag egentligen vill ha men med tanke på att det är gjort helt och hållet i paint så är nöjer jag mig så länge. Jag vill ha photoshop, eller jag har egentligen photoshop - på en dator som vägrar att fungera. Det skulle inte skada att ha det på den här datorn också då jag tycker att det är ganska så roligt att hålla på och vrida och vända på bilder och texter och fixa annat ljus på bilder o.s.v. Det är liiiiite svårt i paint måste jag säga. Nåja, jag får väl fortsätta att leta photoshop, det är trotts allt snart jul vilket innebär att jag mycket väl kan önska mig det i julklapp, haha! Men vi får väl se hur det blir med det!

SÅ GICK DET MED DET

Ja, ta upp bloggen igen var det. Det går alltid lika bra. Men jag tänker inte på det. Men men, nu ska jag faktiskt göra ett tappert försök! Det kan ju vara värt det, det blir troligen ett riktigt tidsfördriv.
Ja, det här med "Facebook" börjar trötta ut mig lite. Även fast jag är i princip beroende av det så har jag tröttnat på att själv uppdatera den. Däremot så är det riktigt kul att läsa alla andras uppdateringar och det är ett riktigt bra tidsfördriv! Jag gör ju faktiskt inte så mycket annat om dagarna.
Men åter till ämnet så ska jag verkligen göra ett försök att börja med det här igen. Jag ska till att börja med försöka fixa en ny design, men jag är helt borta på hur man gör! Jag får väl använda mig av min gode vän "Google"!

KANSKE, KANSKE INTE

Jag har funderat ett tag på att ta upp det här med bloggen igen. Varför inte liksom?
Jag är ju kanske inte världens bästa på att uppdatera, men nu har jag ju hur mycket fritid som helst faktiskt!
Jag har tagit studenten, har världens jobbångest, kom inte in på högskolan (fick jag reda på idag), så jag har ju knappast någonting bättre för mig på dagarna...
Dessutom så har jag blivit lite smått beroende av att läsa andras bloggar, jag läser säkert flera hundra olika bloggar om dagen, både kända, kompisars och helt okända bloggar som bara dyker upp från ingenstans.
Sååå, varför inte? Nej, nu tror jag verkligen att jag ska ta tag i det här, försöka fräscha upp den lite och uppdatera lite med regelbundet. Nu har jag bestämt mig, jag tar upp bloggningen igen!

RSS 2.0