TIDIG MORGON

Klockan är inte ens elva och jag har hunnit med:
* varit med mamma och besiktat bilen
* käkat donkenfrukost
* varit hos mormor och morfar på fika
* haft morbror och kusin på besök med kaffe
Det har med andra ord blivit väldigt mycket kaffe denna förmiddag = 4 koppar!
Jag kanske ska börja gå upp tidigare på mornarna, idag 07.50! :o
Och mitt hår är fortfarande lockigt, även fast jag har sovit på det, skumt!






LOCKIG

Jag går som sagt hemma och har tråkigt på dagarna så idag bestämde jag mig för att locka mitt hår! :o Jag blev rätt nöjd faktiskt men det tog sin lilla tid. Men mindre tid än förväntat i alla fall, bra eller dåligt? Jag har inte bestämt mig än. Jag har även blivit helt kär(!) i Chester See, så braaaa! Jag är helt fast i hans låtar, dom är så bra, jag fattar inte hur han gör. Och nu börjar jag verkligen sakna min bil, om jag hade haft den så kanske jag kunde hitta på nånting om dagarna... SADFACE :-(
Nej nu skulle jag behöva äta någon så jag tänker gå och laga lite mat till mig själv :-)


Here it is! :)









MYSSÖNDAG

Igår hände det väl inte så där jättemycket måste jag säga. Jag åkte o hämta lillebror i skidbacken sen åkte vi ner till morbror för pizzamys. Efter det tog jag mig en sväng till phia för lite spel o grejer :-) Och så åkte vi hem till mig för kortspel och kaffe till klockan 04.00! :o
Idag har det varit speldag till tusen - i mina pyjamasbyxor! Så jäkla skönt. Och jag är riktigt sliten och känner att jag behöver såååå mycket sömn! Så jag tittar några avsnitt av "Cougar Town" sen säger jag godnatt! :-)





FREDAGSMYS

Sitter just nu i soffan med mamma, pappa och phia och tittar på "Postkodmiljonären", trevligt trevligt! :-) Jag har nyss käkat lite mat och nu blir det "På spåret". Om ett tag ska jag åka och hämta lillebror fick jag reda på, han är och kikar på innebandymatch. Och nu till lite dåliga nyheter efter allt detta bra - min bil är sönder IGEN!! Jag blir så trött...





FRIDAY

Idag när jag vaknade kände jag mig riktigt pigg och glad, även fast jag vaknade halv 9. Men jag bestämde mig för att somna om en liiiiiiten stund till. Sagt och gjort, när jag vaknade en timme senare var jag trött som aldrig förr men jag bestämde mig för att gå upp i alla fall. Det första jag gjorde var att slå på kaffe och jag blev genast mycket piggare efter lite frukost och två koppar kaffe. Efter det har jag hunnit med att vika tvätten och tagit en dusch - skönt! Och så fick jag order av mamma igår att jag inte får tvätta idag eftersom jag tvättar för mycket(?) hur nu det går till :o
Igår gjorde jag min kära far väldigt glad, tro det eller ej, men jag sökte 6 jobb till igår. Så nu håller jag tummarna för jag behöver det verkligen! Som sagt så vill jag mer än gärna flytta.
Idag kommer Phia hem så jag tror väl att jag ska umgås med henne. Sen ska jag nog hämta Philip ikväll och kanske min kära mor - partyparty!





KAFFE

Jag har varit vaken sen 9.00 i morse, jag fattar inte hur jag kan vara så pigg så tidigt. Hur som helst så har jag fått i mig hur mycket kaffe som helst, det är som en drog haha! Jag har även hunnit med att tvätta, vika tvätt och hänga tvätt. Man hinner med rätt mycket när man bara går hemma. Men idag ska jag ta tag i några saker, desutom så har jag hunnit med att söka ytterligare 3 jobb. Jag ska ta en diskution med min pappa om ännu fler jobb, han är väldigt bra som rådgivare!
Idag i alla fall så tänkte jag hinna med att fixa lite på mitt rum, få lite ordning. Jag tänkte även vara snäll och städa lite åt mamsen :-) och det kanske är smartare att duscha efter allt städande faktiskt. Det känns nästan som om jag bor själv redan med tanke på allt städande och tvättande....
Jag tänkte utnyttja mitt presentkort på H&M som jag fick i julklapp, men jag vet inte om jag kan använda det när jag handlar genom internet, så jag får väl kolla upp det också, det blir mycket att göra idag, haha!




JOBB

Åh, det suger verkligen att bara gå hemma och inte göra nånting. Jag behöver ett jobb och det är fort!
Jag har sökt ett jobb, men jag har inte fått besked än, men det finns ju typ inga jobba att söka...
Jag har verkligen ångest över det här, och att mina föräldrar tjatar på mig gör inte saken bättre, utan det får mig att bara vilja göra tvärtemot... men ändå inte.
Jag vill så gärna flytta hemifrån nu, jag är så trött på att bo här... Jag vill liksom ha ett eget att komma hem till. Men för att det ska ske så behöver jag ett jobb, för hyran betalar inte sig själv!

Bland det värsta jag vet är när personer tjatar på mig, jag blir så arg och vill bara göra tvärtom emot vad de säger. Det var samma visa när jag skulle ta mitt körkort. Jag vill ta egna intiativ och visa att jag faktiskt är kapabel till att ta mina egna beslut, jag måste bara få inse att det kanske är dags att ta ett visst beslut. Men det finns ju då vissa människor som inte förstår sig på det...

Idag i alla fall så träffade jag Philip för första gången på länge, väldigt kul! Jag har alltid roligt när jag är med honom, det går verkligen inte att ha tråkigt. Vi spårar med våran torra, sjuka humor, haha.
Jaja, nu tänker jag kolla några avsnitt av "Cougar Town" sen ska jag sova. För jag har faktiskt lyckats att inte vända på dygnet, även fast jag är arbetslös.









RSS 2.0