VINTER?

För några dagar sedan gjorde jag ett inlägg där jag skrev att våren var på väg och att solen sken osv. Ja, det fick jag uppkört rakt i ansiktet idag då den underbara snön visade sig igen! Jag blir bara så arg. Jag känner att jag har förmedlat för mycket ilska dom senaste dagarna, men ja. That's my life! Positiv tjej va?
Idag hade jag och Phia en av våra underbara myskvällar som vi inte har haft på väldigt länge, vi gjorde kladdkaka och bara satt och pratade - riktigt skönt!
Min bil däremot är fortfarande paj, men den går o åka med en liten bit sen börjar den o krångla och ha sig. Men då får man låta den stå en timme eller två så mår den jättebra igen! Jaja, jag skulle behöva sova, mitt huvud värker - visdomstand på gång = AJ! Så godnatt :-)

Bara kände för att bjuda på en bild!







H*LVET*S J*VLA BILJ*VEL!

Ja, in på samtalsämnet om min kära lilla blå bil! Jag blir alltid lika glad, nu är den sönder igen! FAN vad arg jag blir. Det började i fredags när jag skulle in och hämta Phia vid tåget, det var precis som om bromsen låg i. Precis som den bara vägrade gå längre. Ja, vad ska man göra. Det är tur att man har föräldrar. Eller ja, det är tur att dom har bilar. Men nu kan jag inte lägga in tillgänglighet för jobb förän bilen är fixad - och det känns rätt så ovärt!
Men i alla fall så har jag haft en mysig helg faktiskt, som ska fortsätta med mys eftersom jag ska ner till Phia igen. Vi blev sjukt sugna på att kolla på gamla "Disney" - filmer. Så underbart kul! Och det här vädret gör mig så glad, sol och fågelkvitter. Det är precis vad som behövs för att muntra upp mig!
Egentligen förstår jag inte varför jag har en blogg och sitter och skriver med tanke på att mitt liv är så händelselöst! Det händer ingenting som egentligen är värt att dela med sig av. Men men, det är alltid skönt att skriva av sig ändå. & ikväll får vi se vad som händer.

När du saknar en person som mest, det är då du ska skita i den som mest.



Mys med älsklingskissen!






VÅR?

Idag vaknade jag 08.45 och kände mig förvånadsvärt pigg. Söknt tycker jag. Så idag har jag tvättat lite o grejat. Igår började jag sticka en halsduk till mig själv, vilket känns värdelöst om man tittar på vilket väder det är idag. Ingen snö någonstans, blå himmel och sol! Nu känns det som om våren är påväg på riktigt. Men så pratade jag med Phia som sa att dom skulle få typ -10 grader inatt och snöstorm (!), så vi får väl se hur det ser ut här imorgon. Hoppas på vår!
Just nu sitter jag och väntar på mamma. Hon har varit och handlat så nu har jag slagit på kaffe till henne och mig.
Senare ikväll har jag ingen aning om vad som händer, hoppas på något kul i detta vackra väder!

“You never know what life is like, until you have lived it.”
- Marilyn




HARD WORK

Igår fick jag faktiskt hoppa in och jobba för första gången på huuuuur länge som helst. Det var lite jobbigt men ändå väldigt skönt. Jag insåg att jag faktiskt har saknat det. Så nu har jag äntligen tagit tag i mitt liv igen - här ska jobbas! Men det är ändå väldigt drygt att dom kan ringa mig på morgonen och väcka mig, man är inte så himla med i matchen när någon ringer och väcker en och säger att man ska ta sig till jobbet på en halvtimme = hejdå frukost! Jag som verkligen är beroende av att äta frukost på morgonen, jag fungerar inte annars. Men men, det är väl sånt man får ta, jag kan ju alltid ta med mig en macka i bilen haha! Jag måste säga att det känns skönt att garanterat få in pengar på kontot nästa månad, även fast det inte är så mycket just nu, men det är ju fortfarande några dagar kvar på denna månad. Idag däremot blev det inge jobb, vilket var lite synd då jag tror att jag måste komma in i det igen. Det måste bli en rutin igen, annars kommer jag hamna här hemma igen för att jag inte orkar. Men det är bara att hålla tummarna på att få jobba.
Så idag har jag fått i order av mamma att fixa lite här hemma och sen skjutsa bror till innebandyn. Sen får vi väl se vad jag hittar på. Kanske träffar Lollan en sväng, eller Philip.
Haha, justja - mamma ringde när jag nästan precis hade gått upp och frågade om hennes mobiltelefon var hemma. Den låg på köksbordet, så hon fick lite smått panik och frågade om någon hade skickat sms, vilket det inte var. Så hon sa att om någon skickar sms mååååste jag ringa till hennes jobb och berätta vad det står. Haha, och hon säger att jag är beroende av min telefon, ah tjena!




BB - PREMIÄR

Igår var det Big Brother premiär - vilka deltagare. "Blogg - Hannah" var ju så jävla tippat. Vilken lirare alltså. Spelar hon, spelar hon inte? Och hon gravida människan då. Hur kan man ens vilja gå in i BB - huset när man är gravid? Jag skulle aldrig gå med på det. Jag kommer följa detta slaviskt!
Men jaja, helgen har varit rolig med många skratt. Igår blev det tårtbak för Patricia - mysigt och gott! Hon fick även öppna sina presenter en dag för tidigt, men hon var lika glad för det haha! Jag ska ner det en sväng idag också och säga hejdå oså :-) Så jag åker nog ner dit nu.






TIDIGT

Det känns som om allt händer väldigt tidigt idag. För det första så vaknade jag väldigt tidigt, klockan 08.45 för att vara exakt. Jag vaknade dessutom av en fågel som hade fått för sig att kvittra utanför mitt fönster. Då kändes det verkligen som vår. Men så tittar jag ut och ser snö. Överallt - och jag blev så besviken. Inte överaskad däremot med tanke på att jag åkte hem i snöstorm igår. Men besviken, då jag känner att det gärna kan få bli vår nu. Jag är så trött på alla dessa mörka mornar och kvällar, jag vill ha det någorlunda ljust dygnet runt!
Anyway, nästa sak - pappa klampar in genom dörren när klockan är halv 3, han som inte brukar vara hemma förrän tidigast 4, halv 5. Han är på väldigt bra humör också då han gick runt och sjung i huset :-)
Mamma kom också hem för ca 20 minuter sen, det vill säga kvart i 3, jag som trodde hon slutatde 4 idag, men suprise suprise!
En sak som inte är speciellt tidigt är dessa jäkla tåg. SJ alltså, så fort det kommer lite snö så blir det kaos. Phia ringde och sa att deras tåg var 20 min försenat, det kunde ju vara värre. Men hon skulle höra av sig när dom närmar sig så jag vet när jag ska åka. Nu sitter jag och min kära far och tittar på skidor men jag måste nog dissa det, jag tycker det är så tråkigt att kolla på. Om jag ska säga en sport som faktiskt är kul att titta på så är det hockey. Det händer saker hela tiden, så man sitter på helspänn hela tiden - härlig känsla.




ÄNTLIGEN FREDAG

Idag är det äntligen fredag och det känns faktiskt, även fast jag är arbetslös! Det är fredag i luften & jag känner mig så himla glad idag :-)
Igår kväll åkte jag hem till Lollan och det blev lite mys där med godis och bra program på tv! Vi pratade lite och hade allmänt mysigt :-)
Idag kommer Phia hem och hon har med sig Patricia, det ska bli väldigt kul o träffa henne. Senast var i oktober tror jag. Men det här blir väl sista gången kanske, för hon flyttar ju hem till Finland igen v.9 - booooring :-( Jag ska åka in och hämta dom på station sen tror jag att vi ska åka och handla fredagsmysgodis och grejer! Så ikväll tror jag nästan att vi ska kolla på "The Voice" hemma hos Phia och äta godis!
Men fram tills dess ska jag greja lite här hemma och jag ska börja med tvätten!

”We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.”
- Marilyn


TWITTER

Ja, som sagt så har jag väldigt tråkigt om dagarna, så jag har skaffat "Twitter" - följer strömmen så att säga ;-) I alla fall så är nästan allting klart, jag har fixat toaletterna & mitt rum, och nu ska jag ta tag i tvätten. Min bror kom hem idag och var ovanligt glad och pratglad om inte annat - det har inte hänt på länge. Men kul när sådant händer, det gör min dag lite roligare! :-) Jag har kikat på några avsnitt av min serie och ringt till rekryteringen, men hon visste inte vad som kunde vara fel, så hon skulle be någon ringa upp mig i morgon. Jag hoppas det blir ordning på det så det kommer in lite pengar igen! Dessutom så blir min pappa glad om inte annat.
Nej, nu ska jag ta tag i tvätten och fixa lite mat till mig & lillebror.




TVÄTT MAT OSV.

Idag vaknade jag av någon konstig anledning vid halv nio och var jättepigg, jag förstår inte riktigt hur med tanke på att jag är vaken till ett på nätterna. Jag måste vara både kvälls - och morgonmänniska, skumt. Men när jag kom ut i köket var kaffet redan klart - love it! Sen blev det lite frukostmys med mamsen och precis nu så åkte hon till jobbet. Hon gav mig massor med saker att göra, som om jag inte förstår det själv. Hur som helst så ska jag väl fixa tvätten, fixa toaletterna, laga mat till mig och Lucas och damsuga gjorde jag igår. & när jag ändå är igång så tror jag att jag ska ta tag i mitt rum som jag egentligen skulle göra igår. Men Philip förstörde dom planerna haha.
Men nu känner jag att jag behöver choklad, så jag ska ta min choklad och sitta framför tvn bara en liiiiten stund till :-)




GLASS, KYCKLING & WORDFEUD

Som sagt blev det onsdagsmys med Philip, vi åkte o köpte glass sen hem till honom o fixade mat till oss och Fia o Anton. Det blev en hel del busande med Bellis också, mina fingrar är typ söndertuggade, men man kan ju inte bli sur - så söt! Vi satt och pratade lite, sen blev det bara jag & Fia kvar i köket haha. Ja, det blev en hel del skratt och "Wordfeud" - nördande! Men sen blev det dags att bege sig hemmåt och halvvägs hem känns det som om jag har glömt något - MIN GLASS! Jaja, jag får väl åka ner och hämta den i morgon om jag orkar, och om den är kvar såklart. Men det får vi väl hoppas, annars blir jag arg!
Men nu är det dags att kika lite på "The secret life of the american teenager" sen sova, så godnatt!




ONSDAGSMYS

Philip ringde mig nyss och gav mig feta ordern: "ikväll ska du hjälpa mig o plugga och sen ska vi laga mat o mysa!" Ord och inga visor, söt kusin man har alltså :-) Men jag blev konstigt sugen på glass helt plötsligt så vi får helt enkelt åka in o köpa glass har jag bestämt mig för. Jag hade planerat en fika med Cissi idag, men det blev inget för hon var tvungen att plugga. Så ikväll blir det spontanmys en onsdag bara så där - sånt tycker jag om!
I morgon ska jag ringa till rekryteringen och fråga vad dom håller på med, eftersom jag kommer in på min sida men jag kan inte lägga in tillgänglighet eller nånting, fattar nada! Men vi får väl hoppas att det löser sig, för jag skulle ju berkligen behöva börja jobba nu, pengar växer inte på träd har jag fått klart för mig nu.
Vi får väl se om jag hinner blogga mer ikväll, för nu tror jag att Philip kommer :-)








SURVIVED

Ja, då har jag överlevt denna dag också - trots överdrivet mycket romantik, blommor, choklad, alla hjärtan överallt och bilfärd i snöstorm! Herregud så mycket snö det kom nu ikväll, jag skulle åka och hämta Philip och boom snöstorm! Jag såg tamefan ingenting, helt sjukt. Men jag tinade upp under filten med en kopp te framför sitcom - tisdag på kanal 5 = i love it!
Men nu ska jag mysa ner mig under mitt duntäcke till ett avsnitt "The secret life of the american teenager" - kort serietitel? Men jag är fast igen!


“Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?”
- Marilyn




ALLA <3-DAG

Det här med alla hjärtans-dag har aldrig riktigt varit min grej och inte heller i år har det blivit det. Jag har lunchat med min mor idag och ikväll har jag ingenting planerat medan alla andra lägger ut massor med pengar på blommor, choklad, kläder och andra presenter. Jag, ja jag lägger mina pengar på mig själv och ingen annan, då jag ikväll ska ägna mig åt tv-tittande och bara vara med mig själv. Min åsikt - alla <3-dag är så överskattat!
Men å andra sidan kanske jag skulle ha en annan åsikt om det om jag hade nån att dela dagen med.
Men jag är inte mycket för romantik och grejer. Rosor, choklad, middagar m.m är saker som inte står så där jätte högt upp på listan. Jag föredrar nog att laga mat hemma och äta i lugn och ro utan att folk stirrar på mig när jag äter. Men choklad - det är ju faktiskt alltid gott, vare sig det är alla <3-dag eller inte. Oså kommer vi till det här med rosor då, varför vill jag inte ha typ den, enligt många, finaste blomman man kan få en sån här dag? Svaret är enklet - jag hatar blommor. Det spelar ingen roll om det är rosor, tulpaner, solroser, blommar har aldrig varit min grej egentligen. Dessutom kan jag inte ta hand om en blomma, jag glömmer typ bort att vattna dom - och utan vatten, ja då dör dom.
Jaja, men till alla er som tycker om den här dagen och har nån att dela den tillsammans med, äter god mat, får blommor eller choklad - glad alla hjärtansdag! :-)









SJUK?

Usch, efter denna kalla helgen känns det som om det är en förkylning på gång, men den vill aldrig riktigt brya ut. Det blir lite jobbigt att gå o känna så här och bara vänta! Idag iaf har jag fått en del gjort, tvättat o grejat, skjutsat bror till innebandyn och nu ska jag och mor min dricka kaffe - mys!
Igår sökte jag ett till jobb, det känns som om jag bara söker och söker men jag hör aldrig nånting från dom. Det är lite småsurt. Men jag ska i alla fall söka till mitt sommarjobb där jag var i somras och det känns skönt att veta att jag har garanterat där. Så får jag inget fast jobb innan sommaren så vet jag ju att jag har under sommaren i alla fall.
Nej, nu står mammai köket och hojtar, bäst jag går ut o gör henne sällskap :-)


"If u look for what u had in the past, you will never find the future."
-Marilyn





HELVETESHELG!

Usch, helgen har varit katastrof, vi har inte haft någon värme i huset. I lördags när vi vaknade var det 10 grader inne och igår var det 9 grader. Fyfan vi har tyhp frysit ihjäl!!! Vi har haft värmeljus i heeeeela huset - överallt! Nej usch och fy, det här vill jag inte vara med om igen... :-(





FREDAGSMYS

Övernattningen hos moster var mysigt. Det blev tacos och massa bra på tv! Idag har det blivit mys med Stella - pussel, böcker m.m. Fick reda på att alla tågen var inställda så Phia och hennes pappa plockade upp mig :-)
Ikväll är det myskväll på hög  nivå i min underbara soffa! Vi har nyss ätit kyckling och klyftpotatis - och det blev så jäääävla gott! Senare blir det film, chips, choklad o massa mer gott! Däremot är det skräckfilm som vanligt, så vi får se om jag kommer kunna sova inatt haha! Och så ska vi iväg och hämta Phillepille senare :-)

"Sex is a part of nature. I go along with nature."
- Marilyn





TIDIGT

I morse vaknade jag av någon konstig anledning halv 9 och var hur pigg som helst - så jag gick upp. Det är ändå rätt skönt att gå upp tidigt, då har man ändå hela dagen framför sig! Dessutom så lyckas jag alltid att hålla mig vaken på kvällarna. Jag vet inte riktigt hur jag gör, jag måste vara både morgon - och kvällsmänniska :-) Idag åker familjen min till Sälen och jag beger mig till moster, vilket innebär att i morgon eftermiddag så har jag huset för mig själv fram till på måndag eftermiddag! (y) Så jag ska duscha och packa lite innan jag åker till mormor en sväng och säger hej. Men först ska jag nörda facebookspel! (a)

”A wise girl kisses but doesn’t love, listens but doesn’t believe, and leaves before she is left.”
- Marilyn





MARILYN CITAT

Jag har suttit och kollat på "Google" och jag har hitta huuuuur många Marilyn citat som helst, och dom är så bra! Allt hon sa kanske inte var genomtänkt, men så jävla sant - det måste ha kommit direkt från hjärtat! & jag blir så glad när jag läser vissa av dom, jag bara sitter och skrattar för mig själv haha! :-)

Nu sitter jag i alla fall och funderar på va jag ska fördriva tiden med imorgon tills jag ska med moster hem. Duscha, kaffe, packa, kaffe, fixa lite tvätt, kaffe o.s.v. Kaffe in my heart! hahaha. Övertrött tjej? Ja, godnatt! :)

”We should all start to live before we get too old. Fear is stupid. So are regrets.”
- Marilyn
“I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.”
-Marilyn
“Who said nights were for sleep?”
- Marilyn









MARILYN MONROE

Ny header med världens vackraste kvinna! Om hon levde så skulle jag gifta mig med henne. Men i alla fall, när jag höll på o fixa så hittade jag ett underbart citat av Marilyn herself:

“This life is what you make it. No matter what, you're going to mess up sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they'll come and go too. And baby, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can't give up becuase if you give up, you'll never find your soul mate. You'll never find that half who makes you whole and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.”
- Marilyn Monroe









20120201

1:a februari & jag har haft mitt körkort i exakt 1 år idag! Men det känns som om jag har haft det längre än så faktiskt. Snön ligger fortfarande kvar, vilket jag inte tycker är så där jättekul... menmen, vad gör man. Jag går och hoppas på att den ska försvinna snart.
Imorgon åker jag till världens bästa moster & mina flickor för en övernattning, det var länge sen nu! Det ska bli skönt att komma bort ett tag. Imorgon åker mamma, pappa & bror till Sälen för skidåkning i -28 grader, och jag skrattar åt dom! Det innebär att jag får huset för mig själv. Jag älskar det, det är så tyst - och lugnt!
Nu ska jag få i mig nånting att äta, tror det blir nånting som inte behövs lagas till, då jag tycker det är så grymt trgåkigt med matlagning - tyvärr :(






RSS 2.0