I'LL HOLD YOUR HAND AND THEN WE'LL JUMP RIGHT OUT

Fredag och jag har fel dag i huvudet. Jag ligger en dag efter, det har jag tydligen gjort hela veckan. Jag trodde det var torsdag idag, men icke. Happy girl! Hur som helst ska jag ändå jobba ikväll, slutar 21.00 men kvällen är ju inte förstörd för det! Imorgon börjar jag inte förrän 16.00 så jag får ju sova ändå. Men jag vet ändå inte vad jag ska göra efter jobbet, kanske ska ta tag i saker, eller inte... Sitter och kollar tågresor just nu, ner till Skövde då jag tänkte åka och hälsa på bästa Frida första helgen i mars - awesome!
 
 
 

WE ARE A SECRET, CAN'T BE EXPOSED

Ja, partyt i fredags var enligt min mening katastrof! Jag hann knappt komma dit innan hela kvällen var förstörd! Ibland blir man sviken av personer man inte ens litar på. Men men, I guess that's life! Jag vill även säga tack till mina underbara vänner för att ni finns, ni är bäst!
Det är i alla fall skönt att jag får jobba mycket, då hinner jag inte tänka så mycket på saker och ting. Idag har jag dock varit ledig, vilket har varit väldigt skönt. Jag har städat och tvättat lite här hemma och så har jag blivit hundvakt också. Mycket trevligt sällskap!
I lördags var jag bjuden på tre-rätters middag. Det var helt otroligt gott. Vi kollade även på "Melodifestivalen" och spelade spel. Bidragen var ju sådär måste jag säga, ingen höjdare. Men ändå rätt som gick vidare. Söndag - onsdag har bestått av jobb och igår när jag kom hem från jobbet var jag verkligen helt slut i huvudet. Herregud, det har verkligen varit kaos på jobbet! Mycket ska man vara med om, haha. Imorgon och på lördag väntar mer jobb - skönt!
 
 
 
Gammelgubben!

RSS 2.0