ÄLSKADE JOBB

Jag tänkte sova länge idag eftersom att jag börjar klockan 15.00 idag, men icke! Jag vaknade när klockan var halv 9 och var hur pigg och utvilad som helst. Det var den sovmorgonen. Menmen, jag är på bra humör idag i alla fall, jag ska iväg och jobba på min älskade avdelning, där jag inte har fått varit på ett tag nu. Jag är ju timvikarie, så jag hoppar runt lite överallt där det fattas folk. Så idag är det arbetsdag tre på arbetsplats tre! (y) Min kära mor bad mig städa och vika tvätt och greja här hemma, meeeeen jag sitter fortfarande i pyjamas så jag tror inte det haha. Hon är ju ändå ledig i två dagar nu, så hon hinner nog ;-)
Jag fick en kommentar igår om tatueringar, vilket påminde mig om att kanske lägga upp en bild på den senaste tattoon här, dock är den nygjord på bilden, bara någon dag gammal, så den är lite finare nu. Färgen är inte lika stark utan den är väldig ljus!
 
 
 
 
 

TRÖTTER

Just nu sitter jag och äter en macka i köket. Jag tänkte alldeles strax ta mig in i duschen. Det har varit en lång dag idag. Jag har befunnit mig på jobbet mellan 8 o 16, efter det har jag varken hunnit eller orkat så mycket. Jag la mig i sängen o kikade på en film, tog en powernap, sen har jag umgåtts lite med bror o nu sitter jag här. Och ja... försöker samla kraft till att släpa mig in i den där fõrbannade duschen! Resten av veckan består också av jobb, dvs imorgon o fredag. Sen är det utgång som står på mitt schema!

JOBB

Ikväll blir det äntligen lite jobb och även jobbkväll på torsdag, känns skönt. Men det är ändå lika jobbigt varje gång man ska släpa sig iväg till jobbet, men det brukar ju gå fort när man väl kommer dit. Idag ska jag hoppa in och jobba för min kära lilla mor som ligger hemma och är sjuk, så det blir på en avdelning jag inte varit på förr, men det ska väl gå ändå! Både idag och på torsdag blir det 16-21 pass, tråkigt o sluta 21 dock. Nu ska jag gå o käka nånting så jag inte kommer till jobbet hungrig!
 
 
 
 
 

HÖSTPROMENAD!

Jag kände imorse att det var dax för en promenad då jag inte varit ute på ett tag, och idag tillät ju faktiskt vädret en promenad. Det var riktigt skönt idag, få komma ut och få lite frisk luft och röra på sig, och få en chans att rensa huvudet lite! Det har inte blivit nå jobb idag, än så länge i alla fall, men jag håller fortfarande tummarna. Idag kommer min kära far hem från München, där han har varit i helgen med mina två morbröder. När det är så fint väder idag så vill jag bara ut och ta fina kort, men jag skulle behöva en kamera för det. Det kanske är någonting man ska börja spara till? Men jag vill att det ska bli lite mer höstfärger ute, det är verkligen något som är fint att fota! Men jag bjuder på en vårbild så länge, tagen med Phias kamera :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SLAPPSÖNDAG

Min helg har mest bestått av att skjutsa runt på folk faktiskt, och slappat. Det har varit rätt skönt att bara vara den här helgen och inte göra någonting speciellt. Idag har jag & mamma haft en riktig mysdag med pizza film o godismys. Vi kollade på "Kvarteret Skatan reser till Laholm" och om jag får säga mitt så var filmen värdelös med stort V! Jag har hört från så många att den ska vara bra, men icke haha!
Nu tänkte jag i alla fall kolla datorn en sväng sen försöka få lite sömn. Jag hoppas på en del jobb i veckan! :-) Sweet dreams!
 
 
 
 
 
 
 

TACOPAJ & ÄPPEPAJ!

Idag har jag varit iväg o shoppat lite med mamma, Philip & Wiggo. Eller mamma shoppade, jag hittar fan aldrig något! Blev lunch på MAX och en glass till Wiggo, som efterrätt.
Ikväll är det mys med mamma på högsta nivå som gäller: tacopaj, äppelpaj och en god cider till det. Kanske någon bra film också. Jag hade egentligen planerat utgång med Phille ikväll, men vi ångrade oss, vi är inte alls så sugna. Så vi kör på utgång nästa helg istället & hoppas på lite jobb den här helgen!

 

- jag har aldrig lyssnat när du lovat, men ändå blivit besviken när du svikit.

             du betyder för mycket!


HERE WE GO AGAIN!

Just precis, here we go again: jag är som vanligt riktigt kass på att skriva här på bloggen & det ber jag om ursäkt för! Men jag känner att tiden inte riktigt har funnits då jag har jobbat väldigt mycket för en gångs skull. Jag har hunnit varit utomlands och varit på 100% partykryssning - awesome!
Utomlandsresan gick till Spain, för fjärde gången, så jag känner mig lite trött på det just nu. Så därför har jag bokat en utomlandsresa till Thailand istället, jag lyfter 10 december - lycklig!
Kryssningen var nog bland det sjukaste jag har varit med om, det gällde att hålla igång hela tiden! & av det jag minns så hade jag grymt kul och nästa kryssning blev bokad i helgen som var, 29 november drar vi.
Pengarna bara rinner iväg, men det får det fan vara värt, jag är sjukt taggad inför den här hösten & vintern. Vilket är ovanligt att höra mig säga då jag tycker att det är dom två absolut värsta årstiderna!
Jaja, jag ska nog försöka göra om headern lite här iaf, wish me luck då jag nästan har glömt bort hur man gör, haha!

RSS 2.0