OJ!

Nu har det gått ett bra tag sedan jag skrev någonting haha, sorry. Men ja, det har ändå inte hänt alltför mycket i mitt händelselösa liv. Eller jag har tatuerat mig - äntlligen! Så nu är den tredje på plats :-) Sen har jag jobbat lite, tjänat lite pengar.
& nu bara måååste jag få säga att våren är här, det är fanimej 10 - 11 grader när jag går upp på morgonen, vilket är typ nio! Jag blir så sjukt glad. Dessvärre får jag inte vistas i solen p.g.a. tatueringen då, men framsidan kan jag ju alltid sola :)
I helgen nu så ska jag och Phia antagligen åka ner till hennes sommarstuga och bara chilla och ta det lugnt. Det känns riktigt skönt faktiskt. Så jag har fixat en "Roadtripskiva" till oss - den är awesome!
Jag känner mig lite smått äcklig med tanke på att jag inte fått duscha sedan tatueringen (tisdags) men jag får väl försöka mig på en dusch idag haha! Jaja, nu ska jag fixa tvätten och sedan blir det att hoppa in i duschen :-)




ONSDAG

Idag har jag inte haft igång datorn en enda gång, första gången nu. Jag har haft fullt upp hela dagen känns det som. Jag har fixat & grejat lite här hemma och sen blev det att fara till jobbet 16 - 21 så dagen har rullat på. Men det har ändå inte hänt så mycket, inget som är värt att dela med sig av här i alla fall. Igår var det "DH" premiär, som jag längtat, men jag tycker att det är synd att det är sista säsongen. Jag får köpa alla och kolla om igen - det är ju så bra! I morgon ska vi och gratta pappas kompis, han fyllde i helgen oså kommer Phia hem. Ja, roligare än så blir det väl inte haha = no life! Men nu tänkte jag sova trött som jag är, så godnatt! :-)




BÖCKER & BARN

Ja, det verkar vara två saker som är väldigt populära nu! Det kommer ut böcker hela tiden från alla möjliga människor. Självbiografier och massa annat. Mest från kända personer som väljer att skriva om sina liv - en trend kanske?
Sen har vi det här med att skaffa barn, man hör hela tiden att folk blir gravida, men ja. Det är väl kul med barn. Jag känner hur många som helst som inte är mycket äldre än mig som skaffar barn. Det verkar också vara en trend.
Jag har nyss kommit hem efter att ha skjutsat Phia till tåget, tog även en cigarett med Sinan. Så nu får vi se vad som händer i veckan, jag hoppas på jobb - tro det eller ej! Nu sitter jag och kollar reprisen från gårdagens BB, ska även kolla 24/7 sändningen. Men först ska jag göra mig en kopp te! :-)







FÖRLÅT!

Sorry för kass uppdatering under förra veckan, men jag har inte varit hemma så mycket. Men det har ändå inte hänt speciellt mycket, inget som är värt att dela med sig av i alla fall. Men i helgen som varit har jag jobbat, lördag: 09.00 - 19.00 och igår, söndag: 07.00 - 12.00 & 17.00 - 21.00. Mina fötter är så gott som döda, men det är bara att leva med. Nu har jag precis hoppat ut ur duschen och ska bege mig ner till Phia en sväng innan hon åker tillbaka till skolan.
& min bil funkar fortfarande inte, men nu är alla tändstift bytta i alla fall haha. Pappa har åkt till Italien med jobbet så jag får ha hans bil fram till på torsdag. Så jag hoppas att jag får jobba något mer nu när jag faktiskt har bil!
Ja, det var väl det jag hade att säga.




RSS 2.0